tisdag 10 april 2012

Mys att umgås med goa vänner!

Rusch på morron här hemma, först sovmorron o frukost på säng, därefter städa o ut o ta emot hovslagarn som skulle fixa naconas pjucks, o snart en dusch sen väntar najs umgänge med goa vänner som ska äta o sova här med sina två dogar, så det blir lite fullt men roligt hus! Älskar att ha gäster o umgås en massa med folk som ger positiv energi! :-)

Häromdan var vi hem till ett par andra goa vänner o åt kalasgo middag o umgicks där, trevligt! De har värsta lammfabriken nu, 42 lamm! Vi tingade två stycken som vi vill köpa i sommar o som ska få beta nere vid sjön, så vi får lite växelbete på hästhagarna, kanske skyddar det från ev parasiter..
Iallafall blev både dottern o jag kär i ett lamm som var så himla gosig, den krafsa på oss för att vi skulle klia den sen somna den i famnen, dottern tyckte den skulle heta "gos mos"  Vi fålla se, bör egentligen inte få något namn iom vi inte ska behålla dem till hösten.. om vi inte blir för blödig för att skicka dom till slakt! Intalar både kidzen o mej att vi har dom bara till låns..

Förresten kommer nog grävarn i em oså, så snart kan man säga att stallbygget är i gång! I like!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar