onsdag 4 april 2012

Sommarläger- check!

Idag tog jag o anmälde sonen på ett kojbyggarläger, blir tredje året men det brukar va rätt bra ordnat på scoutlägren + att han skulle få med sej en kompis, så det blir kalasbra!
Sen ska vi hitta något läger till i sommar för honom, är ju ett bra sätt att lära sej nya saker + umgås med nya vänner är en bonus! Förra sommaren var han med på ett seglarläger som var lyckat!
Dottern vill oså gå på ett läger, men blir svårare att hitta iom hon är så liten än.
 Skulle va askul att va med på ett mamma-barn ridläger någon sommar, skulle va såå kul att göra något tillsammans + att få rida nya pållar o få lite häst-inspiration!

Påsken närma sej, en dag kvar att jobba, sen väntar en skön lov-vecka när mannen oså ska va påskledig, såå najs att få umgås hela familjen! :-)

Håller på att leta nån liten "trassel-sudd" till sommaren oså! Skulle va så roligt med en ny fyrbent till familjen o kanske främst kidzen som skulle få lära sej ta lite mer ansvar, samtidigt som de skulle få en till bästa vän. Filuren lever nog inte hur länge som helst o kanske skulle kännas lättare att överleva den tomheten, som det skulle bli om vi har en ny liten vän!
Vill avvakta en ny arbetar-dog till mej, eftersom jag antagligen kommer vilja jobba med den, så vill jag inte att den hunden ska "ärva" filurens skotträdsla o otroliga "på-iga"  sätt ( tyck-om-mej=alla!) FÖR tillgänglig med andra ord.
Fast alla hans bra-iga sidor skulle va asbra om han kunde lära ut, typ tomtgränserna, hejdade jakt-instinkt, underbart gosiga sätt! Men jag tar det säkra före det osäkra o väntar ett tag till på en ny tränings-hund till mej.
Men en liten gosig trassel-sudd till kidzen vore najs nu!
Vi fålla se hur det blir med fyrbenta vänner framöver! Den som lever, får se..

Ha så gott nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar