fredag 29 juni 2012

Fredag hela veckan lång!

Så skönt med sommarlov nu o att kojbyggarlägret är gjort nu, känns som fredag hela veckan lång! ;-)

Idag blir det nog en tur till staden o göra lite ärenden, ska bla. hämta ut Dinos sele! Ska bli spännande att se om det går köra honom som dom sa när vi köpte honom! Hoppas vi får till det! Håll tummarna för oss, så vi kan jobba upp hans kondis i sommar.

Måste börja se över vad vi ska ha med till våran röd/vita vecka, längtar!
Sen blire skönt att låna ut vårt hus o våra djur till sköna sommargäster som ska ta hand om dom, istället för att sprida ut dom till diverse djurskötare o hundpensionat, skönast för filuren som får vara hemma o vakta gården! :-)

Måste fixa hit lammen oså, har inte orkat rodda det, men nu måste jag! Blir nog mysigt iallafall speciellt för kidzen att gosa med, bara dom stannar i sin fårhage! ;-)

Tror det får bli grillat o ett glas rött ikväll, fast först får det bli en skön kvälls eller em ridtur med donnorna! Mannen vill fiska oså, fast jag var inte så sugen, men kidzen vill väll så jag får kanske ställa upp o slåss med myggen som brukar va på fiskestunderna.. :-/

Är lite trött fortfarande, men får väll försöka orka ändå! Kanske ta en springtur oså, så det inte bara är huvet som är trött utan hela kroppen!

Ha så gott nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar