torsdag 31 maj 2012

Pollen, vilket elände..

Sonen o hjärtat har mått dåligt i snart två veckor av pollen! :-(
Dom rymde i helgen som var till broder o hans familj i S-vall på  sk. "kurort", där hade björkarna blommat klart nästan. Dom mådde så mycke bättre där, tills de kom hem igen i söndags. Men det börjar lätta iallafall o kanske blire bra nu efter regnet som väntas snart.. Tänk att man ska längta till regn, men det är dax nu så de slipper lida så hemskt!

Annars planerar vi för fullt o rustar för sommaren!
Igår beställde jag lite hästgrejjer, bla gräsreducerare (vill inte att pållarna varken ska få kolik eller fång) Dino har haft sån varje sommar, men för Nacona blire premiär!
Sen beställde vi en körsele till shettisen, så ska hjärtat fixa en körvagn till junior o dino, ska bli spännande! Hoppas sonen kommer att gilla att köra dino, för han har blivit för lång att rida honom nu.
Sen beställde jag ett par snygga turkosa ridbrallor till dottern + en ridhjälm oså, för nu äre dax för henne att lära sej rida! :-) Ja mycke häst blir det nu, najs!

Tog ut kaninerna o marsvinen igårkväll till deras sommar-lekgård! Dom studsa runt o såg nöjda ut! Känns skönt när djuren får komma ut på bete!
Vi går promenad med pållarna i sommarhagen, så de får äte o vänja sej vid sommargräset en kvart-halvtimma varje kväll nu! Nästa helg får de ju sällskap av en till häst, ska bli spännande o hoppas dom kommer överens i sommar!!

Ha så gott nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar