söndag 14 oktober 2012

Veckomatsedel! Check!!

Sitter o njuter av en härlig söndagsbrunch!
Min "dukan"-tallrik består av ett kokt ägg, kräftstjärtar, rökt makrill från fiskcharken o keso, hur gott som helst o mycke kaffe till det.
Läser aftonbladet, söndagsbilagan o känner mej super-pigg!
Trodde aldrig att det skulle va så hyfsat enkelt att följa dieten o försöka komma i form igen, men jätte-impad över dukan-dieten.
Har faktiskt gått ner 5 kilo sen i måndags o då har jag aldrig varit hungrig i veckan som man brukar kunna bli på dieter, men framöver kanske det blir ett kilo typ i veckan iom det står mer på tillåtet-listan.
Men känner mej pepp som tusan att krympa lite!

På fm har jag varit o veckohandlat, vi har efter års prat om det, äntligen börjat med middags-matsedel, så nu ska vi få till lugnare vardagskvällar, Hallelulia!!
Så soft att handla när man har tid o inge folk o stress! I like!
Sen lite kul igår när vi satte oss med kidzen o styrde upp, de var med på det o kändes mycke mer delaktiga i vardagsplaneringen på det här viset, ska oså få till att de hjälper till med två middagar i veckan, eller en iallafall! ;-)

Idag blire massa fix här hemma, städa bort sommarn o fixa det sista i nya stallet.
Hästarna har ju flyttat in i boxarna redan men är lite småfix som ska grejjas, krokar o skyltar mm.
Vi får väll se vad vi hinner o vad vi känner för, vill hinna rida lite oså.
Dottern är på en bio-dejt med en kompis o sen ska hon på sin dans, så ska försöka få lite mys med sonen oså, kanske blir en långprommis i skogen, vi är ju hundvakt en vecka till en liten söt cavilar king charles spaniel, sonen älskar att pyssla med doggarna, så det blir nog bra!

Ha så gott nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar